ENGLISH

Despre complex, dotari

Prezentare generala

Complexul Turistic Tudor Petrimanu este construit in anul 1995. La inceput, a fost construit primul corp (cabana) iar ulterior, in anul 1998 am construit si al doilea corp (cabana). Practic un corp este situat in Muntii Parang iar celalalt in Muntii Capatanii, fiind separate de paraul Curmatura. In prezent, cele 2 cabane au o capacitate de cazare de 35 de locuri in camere de 2, 4 sau 5 locuri. In restaurantul Complexului, se pot servi mancaruri tradationale romanesti pregatite cu ingrediente din microferma sau din pastravaria proprie.

Puteti urmari un documentar de 27 de minute realizat de TVR3 Craiova care prezinta frumusetile Vaii Latoritei, istoria Complexului Turistic Tudor Petrimanu si a imprejurimilor.
Clik aici pentru a vizualiza documentarul.

cazare si masa

Dotari

Complexul turistic dispune de:
- 35 de locuri
- incalzire centrala
- apa rece si apa calda
- sala de mese
- terase
- pastravarie
- microferma proprie
- teren de sport
Majoritatea camerele au grup sanitar propriu.

Complexul turistic are confort 2 stele si poate asigura cazare si masa pe toata perioada anului, pentru grupuri mici sau mari, familii mici sau mari, cantonamente si tabere.

pastravarie
Cuvinte cheie: cazare si masa, cazare ieftina, mancaruri traditionale, mancaruri traditionale romanesti, pastrav, pastravarie